Jak se vypořádat s hysterickým záchvatem svého partnera?

3 kroky, jak zvládnout život s hysterkou

Život s hysterkou rozhodně není plný klidu a pohody – naopak si každý den užíváte dávku křiku, afektovanosti a teatrálnosti, a to mnohdy kvůli úplným prkotinám. Nucená karanténa věci ještě trochu vyostřila, když nás přiměla trávit s našimi partnery 24 hodin denně. Hysterický záchvat navíc může doprovázet dočasná ztráta smyslů, nebo dokonce ztráta vědomí. V dějinách byly hysterické záchvaty přisuzovány výhradně ženám, dnes už ale víme, že se jim nevyhnou ani muži.

Jak se vypořádat s hysterickým záchvatem svého partnera?

1. Opatrně volte slova. V hysterickém záchvatu partner dokáže vytrhnout z kontextu snad cokoli, a nakonec udělá z komára velblouda.

2. Obalte si nervy železem. Život s hysterickým partnerem vyžaduje obrovské množství trpělivosti a tolerance.

3. Ujasněte si své přednosti, hodnoty a vůbec vše, na čem si zakládáte. Hysterka – ať už je to žena, nebo muž – vás totiž dokáže obvinit úplně ze všeho a naprosto podkopat vaše sebevědomí. Pokud chcete uchránit svou vlastní psychiku, je pro vás naprosto zásadní, abyste si uvědomovali, že ve vás není nic špatně. Zachovat si přes veškeré výčitky takové vědomí ale není snadné. Potřebujete s tím poradit? Kontaktujte mě, rád vám poradím, jak na to.

Chci poradit.

Dále si můžete přečíst, jak na život s alkoholikem nebo gamblerem, manipulátorem, psychopatem, cholerikem, partnerem v depresi, sobcem či narcisem, tyranem, workoholikem, nevěrníkem, puberťákem nebo zkrátka, jak přežít manželství.

Sdílet:

Další články

Pošlete mi zprávu